Indicaties en verwijzingen voor mijzelf

Om toegang te krijgen tot de 2e-lijnszorg (diagnose en behandeling) heb je een verwijzing nodig. Je huisarts is hiervoor de aangewezen persoon. Als je na de behandeling aanvullende begeleiding wilt moet je een AWBZ – indicatie aanvragen bij het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ).

Een indicatie aanvragen kan lastig zijn. Er worden allerlei papieren gevraagd, je moet meerdere lijsten met vragen invullen om te bewijzen dat je iets niet kunt en hier hulp voor nodig hebt. Leuk is anders, maar het is wel nodig voor een indicatie. We helpen je hier graag mee. Het samenstellen van het dossier, vertellen wat je wel en niet kan en waar de hulp voor nodig is.

Wil je geen zorg van Eddee Zorgverlening? Meld je dan aan bij MEE.nl, zij kunnen je ook helpen met het zoeken van de juiste zorginstelling.

Eddee Zorgverlening begeleidt mensen met een diagnose. Dit kan een vorm van autisme (autisme spectrum stoornis; ASS), ADHD, ADD, angst- of ticstoornis of een andere problematiek zijn. Daarnaast begeleiden we mensen met een lagere intelligentie (IQ 65 – 85). Wij verzorgen gespecialiseerde individuele begeleiding en gezinsbegeleiding bij u thuis. In de begeleiding is er aandacht voor de persoon maar ook voor het gezin als geheel.