Coach bij werk

Je werkt, hebt gewerkt of bent werkzoekend. In welke situatie je ook zit, een baan is (bijna) altijd beter dan geen baan! Een baan geeft structuur en vastigheid in je leven, het zorgt voor inkomsten en brengt je in contact met andere mensen.

Op je werk kun je met verschillende uitdagingen te maken krijgen. Reorganisaties, bezuinigingen, vervelende collega’s, complimenten en conflicten van je werkgever, veranderingen van functie. Je kunt ook aan de dagelijkse zaken denken. De grappen van een collega, de drukte tijdens de pauze, overwerk, onduidelijkheid van nieuwe taken of de kleedruimte. Wat een uitdaging voor jou vormt is persoonlijk. Als je een baan hebt kan een jobcoach je heel praktisch begeleiden in je dagelijkse werk. Een jobcoach heeft met je werkgever en jouzelf regelmatig contact. Jobcoaches doen meer dan praten. Als het voor jou werkt om nieuwe werkzaamheden een keer samen te doen, draaien ze gewoon een dag mee!

Jobcoaching is bedoeld voor mensen die een structureel functionele beperking hebben: mensen die door ziekte of handicap worden belemmerd in het werk of het volgen van onderwijs. Het wordt volledig vergoedt door het UWV. Samen met jou dienen we hiervoor een aanvraag in bij het UWV. Wil je meer weten over jobcoaching? Lees dan verder bij Ons specialisme – Jobcoach.

Als je, bij aanvang van je baan, een WIA of WAJONG uitkering hebt, ondersteunt de jobcoach je werkgever ook bij het aanvragen van subsidies.