Nieuws

27 februari 2019

Vacature trainee ambulant gespecialiseerd begeleider 32 uur

Vacature trainee ambulant gespecialiseerd begeleider 32 uur

Heb je interesse in psychiatrische problematieken, ben je ondernemend en draag je graag verantwoordelijkheid voor je eigen caseload? Ga dan aan de slag als trainee ambulant gespecialiseerd begeleider!

LET OP: Deze vacature is bedoeld voor studenten met uitstroomprofielen Jeugd die in september aan hun vierde jaar beginnen!

Over Eddee Zorgverlening

Eddee Zorgverlening is een jonge en dynamische christelijke organisatie die begeleiding biedt aan mensen met een psychiatrische diagnose, zoals een vorm van autisme, AD(H)D, angst of tic stoornis. Dit doen we in de regio Zuid-Holland. De zorg vindt zoveel mogelijk plaats in de eigen woonsituatie. Expertise wordt ingezet om gezinnen te ondersteunen in het opgroeien, jongeren te coachen in het volwassen worden en mensen leren om te gaan met psychische problemen.

Eddee Zorgverlening is een kleine organisatie. We geven mensen de kans om het ambulante werk eigen te maken en zichzelf te ontwikkelen. De bedrijfscultuur typeert zich verder met name door openheid en transparantie.

Benieuwd of Eddee Zorgverlening bij jou past? Lees hier meer over onze kernwaarden en hier over onze visie.

Wat ga je doen?

Als trainee ambulant gespecialiseerd begeleider coach je kinderen, jongeren of volwassenen met een psychiatrische diagnose zoals autisme of AD(H)D. Het team bestaat uit 6-10 mensen, maar je bent verantwoordelijk voor je eigen caseload.

Samen met de cliënt stel je een zorgplan op. Je zorgt ook samen dat de doelen behaald worden, waardoor de zelfredzaamheid wordt vergroot en competenties worden versterkt. Dit doe je o.a. door praktische opvoedondersteuning, psycho-educatie en het aanleren van vaardigheden. Je voert de begeleiding uit op het moment en op de plaats waar het nodig is. Dit kan ’s morgens bij het opstaan in de thuissituatie, maar ook op school of op het werk van de cliënt. Daarnaast werk je regelmatig samen met ouders, waarbij je je inzet voor het vergroten van opvoedvaardigheden.

In het traineeship word je begeleid om uiteindelijk als volwaardig begeleider aan het werk te gaan. Je begint met lichte casussen en zal dit langzaam opbouwen naar zwaardere casussen. In de teams wordt men door elkaar ondersteund in de uitvoering van het werk. Daarbij is er werkbegeleiding en intervisie.

Wat wordt er van jou verwacht?

  • Je draagt graag verantwoording voor je eigen caseload, maar vindt onderdeel zijn van een team ook belangrijk
  • Je bent ondernemend en komt vaak met goede ideeën
  • Je kan goed tussen de regels doorlezen en kunt daar ook naar handelen
  • Je bent creatief in het vinden van manieren om je cliënten verder te helpen
  • Je houdt van een uitdagende en afwisselende baan

Wat bieden wij je?

  • Twee jaar verbonden aan een werkgever
  • Werken én afstuderen in leerjaar 1
  • Betaald voor de gewerkte uren (conform CAO)
  • Direct een baan na je afstuderen
  • Begeleiding in je professionele ontwikkeling samen met andere trainees

Samengevat

We zijn op zoek naar een ondernemende & creatieve student die aan de slag wil als Trainee Ambulant Gespecialiseerd Begeleider in regio Zuid-Holland.

Herken jij jezelf in deze vacature? Solliciteer dan via deze pagina of door jouw cv en motivatiebrief te sturen naar het volgende e-mailadres: sollicitatie.ede@westerduintalent.nl!

Heb je vragen over de inhoud van de vacature? Bel dan gerust naar 0318-760460.

Wil je algemene informatie over de inhoud van het traineeship? Dan verwijzen we je graag door naar de algemene pagina over het traineeship.