Nieuws

03 september 2020

Vacature Ambulante Crisishulpverlener

Ben jij de ambulant crisishulpverlener die wij zoeken? Vind jij de uitdaging in het creëren van een veilige leefomgeving voor kinderen en jongeren? Kun je goed omgaan met stressvolle situaties en houd jij je hoofd koel? Dan zijn we op zoek naar jou.  

In ons crisisteam hebben wij ruimte voor een:

Ambulante Crisishulpverlener 28-36 uur 

regio Midden Holland / Zuid-Holland-Zuid

Als ambulant crisishulpverlener werk je in crisis of spoedeisende situaties waarbij de veiligheid van het kind of de jongere onder druk staat. Janalyseert de situatie en zet in wat nodig is om de veiligheid te herstellen en het gezin te stabiliseren. Hierbij maak je gebruik van de meest passende interventie, zoals ambulante spoedhulp of families first. Je verkent en ordent de krachten en zorgen van het gezin, biedt veiligheid en structuur in samenwerking met het in kaart gebrachte netwerk en vergroot het probleemoplossend vermogen van het gezin. 

Eddee Zorgverlening biedt deze vorm van ambulante crisishulp in gezinnen. Dit doen we door middel van een kortdurend en intensief hulpverleningstraject van maximaal 4 weken in de thuissituatie. We werken in teamverband en vanuit Eddee word je ondersteund door zowel een teamleider als een gedragswetenschapper. Naast de individuele ondersteuning is er wekelijks casuïstiekbespreking in groepsverband met de andere ambulante crisishulpverleners.  

Naast ambulante crisishulp biedt Eddee Zorgverlening ook jeugd- en opvoedhulp en ambulante begeleiding. Een beter beeld van alles wat Eddee doet vind je op onze site; www.eddee.nl. Ons kantoor is gevestigd in Dordrecht. De Ambulante Crisishulp zal worden ingezet in de regio Midden-Holland (Gouda, Bodegraven-Reeuwijk, Krimpenerwaard, Waddinxveen, Zuidplas) en/ of regio Zuid-Holland-Zuid.  

Eddee Zorgverlening is een christelijke organisatie en wij zoeken mensen die zich daarmee verbonden voelen.

Jij: 

 • beschikt over een afgeronde, relevante HBO-opleiding (Social Work, MWD, SPH of pedagogiek),  
 • hebt een aanvullende opleiding gevolgd (gezinsgerichte post-HBO opleiding/training FF/ASH) of bent bereid de training FF/ASH te volgen,   
 • bent in het bezit van SKJ registratie, of voldoet aan de voorwaarden om hiervoor in aanmerking te komen,  
 • beschikt over goede mondelinge- en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden, 
 • hebt ervaring met het werken in gezinnen in de (ambulante) hulpverlening, 
 • bent flexibel inzetbaar (geen 9 tot 17 mentaliteit), voor minimaal 4 dagen. 

Wij:

 • bieden een inschaling naar de richtlijn CAO Jeugdzorg schaal 10 (€2.832,- tot maximaal € 4.255,- bruto per maand gebaseerd op een 36-urige werkweek), 
 • bieden een tijdelijk dienstverband met zicht op een vast dienstverband, 
 • bieden gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals opname in het pensioenfonds Zorg & Welzijneindejaarsuitkering van 8,3% (13e maand), vakantiegeldvan 8% en 200 verlofuren per jaar op fulltime basis 
 • faciliteren in de training FF/ ASH 
 • regelen verse koffie voor onderweg 
 • zijn een betrokken, enthousiaste en ondernemende organisatie met oog voor de medewerkers 

Interesse? 

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met ons kantoor via 078-7850056. Je kunt vragen naar Arianne Gorter. 

Word je hier enthousiast van? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar info@eddee.nl  

Wij zoeken graag zelf onze nieuwe collega. Daarom hebben we liever niet dat bedrijven ons hiervoor benaderen.