Nieuws

25 april 2022

Vacature Ambulante Crisishulp Medewerker, 28 uur

Zie jij kansen en mogelijkheden in een crisissituatie? Ben je in staat om weloverwogen en doelgericht te werken in een korte periode?  Kun je tussen de regels door lezen en heb je geen negen tot vijf mentaliteit? Dan zoeken wij jou! 

Eddee Zorgverlening en Eddee Samen vormen samen Eddee. Vanuit onze christelijke identiteit zetten wij dagelijks onze talenten en kwaliteiten in om de talenten en kwaliteiten bij anderen naar boven te halen. Dat doen we vanuit onze kernwaarden: Persoonlijk, Flexibel, Deskundig, Zelfstandig. 

Drie teams met elk hun eigen specialisatie vormen samen Eddee Zorgverlening. Binnen het team Ambulante crisishulp richten wij ons op de begeleiding aan gezinnen. In dit team zijn we op zoek naar een: 

Ambulante crisishulp medewerker, 28 uur 

Ambulante crisishulp is een vorm van intensieve hulp waarbij de ambulante crisishulpverlener, gedurende een korte periode, met het gezin aan de slag gaat. Crisishulp wordt ingezet bij crisis en spoedeisende situaties in de opvoeding en ontwikkeling van jeugdigen en hun gezinnen. 

De hulp kan gericht zijn op het aanpakken van problemen of zorgen en op het onderzoeken van de situatie. Daarnaast wordt onderzocht of er passende vervolghulp nodig is voor het gezin. Vaak worden belangrijke familieleden of vrienden betrokken om een bijdrage te kunnen leveren aan de hulp of voor advies. Ook andere mensen in het netwerk worden betrokken, zoals de huisarts, school of andere hulpverleners. De hulp vindt plaats bij het gezin thuis. Veelal wordt de hulp geboden tijdens kantooruren, maar indien nodig kan dit ook ’s avonds of in het weekend.  

We starten de hulpverlening met het maken van afspraken om veiligheid, rust en structuur terug te brengen. Er wordt met het gezin besproken aan welke doelen er gewerkt zal worden, deze doelen worden vastgesteld in een startplan. Door middel van gesprekken en praktische oefeningen wordt er stap voor stap gewerkt aan het verminderen van de zorgen. De periode van de hulpverlening is maximaal vier weken, maar het traject kan ook eerder worden afgesloten. De frequentie van de begeleiding zal ongeveer drie keer per week plaats vinden, afhankelijk van wat er nodig is.  

Ons kantoor is gevestigd in Hendrik-Ido-Ambacht. De ambulante crisishulp wordt ingezet in regio Zuid-Holland-Zuid en Midden-Holland.  

Wat bieden wij je? 

 • Een mooie baan in een groeiende organisatie 
 • Een open, betrokken, persoonlijke sfeer 
 • Arbeidsvoorwaarden op basis van de cao Jeugdzorg, inschaling in schaal 10 
 • Een tijdelijk dienstverband met zicht op verlenging. 
 • Goede arbeidsvoorwaarden voor de uitvoering van je werk zoals een laptop, telefoon en dienstauto 
 • Thuiswerkvergoeding 

Wat breng je mee? 

 • Herken je je in onze kernwaarden? 
 • Voel je je verbonden met onze christelijke identiteit? 
 • Beschik je over een afgeronde, relevante Hbo-opleiding (bijvoorbeeld HBO Social Work, MWD, SPH, Psychologie)? 
 • Heb je een aanvullende opleiding gevolgd (gezinsgerichte post-HBO of training ASH/FF) of ben je bereid de training ASH/FF te volgen? 
 • Heb je een SKJ-registratie of de mogelijkheid om je te kunnen laten registeren? 
 • Heb je kennis en ervaring binnen de Jeugdzorg / GGZ? 
 • Kun je zelfstandig werken en zie je crisis als een kans? 
 • Ben je flexibel beschikbaar? 
 • Heb je een rijbewijs? 

Dan zien we je sollicitatie van harte tegemoet! 

Solliciteren

Jouw CV en motivatiebrief ontvangen we graag via info@eddee.nl. In het onderwerp vermelden: ‘Sollicitatie Ambulante Crisishulp’. Graag zien we in je sollicitatie terug hoeveel uur je beschikbaar bent. Tevens je verbinding met onze christelijke identiteit. 

Door te solliciteren ben je akkoord gegaan met ons privacy statement zoals vermeld op onze website. 

Het aanvragen van een VOG is onderdeel van de procedure. 

Vragen? 

Voor meer informatie betreffende de functie kun je contact opnemen met Carolien Vogelaar, teamleider Midden-Holland, op nr. 078-7850056. Zie ook www.eddee.nl. 

Wij zoeken graag zelf onze nieuwe collega’s. Daarom stellen we het op prijs niet benaderd te worden door externe bureau’s.