Nieuws

11 juni 2021

Stage: Ambulant begeleider team jeugd

Eddee Zorgverlening en Eddee Samen vormen samen Eddee. Vanuit onze christelijke identiteit zetten wij dagelijks onze talenten en kwaliteiten in om de talenten en kwaliteiten bij anderen naar boven te halen. Dat doen we vanuit onze kernwaarden: Persoonlijk, Flexibel, Deskundig, Zelfstandig.   

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Dordrecht.   

Drie teams met elk hun eigen specialisatie vormen samen Eddee Zorgverlening. Binnen het team Jeugd richten wij ons op de begeleiding aan kinderen en jongeren en hun ouders. In dat team zijn we vanaf het nieuwe schooljaar op zoek naar een:  

Stagiair Ambulant begeleider

Volg jij een sociale HBO-opleiding en hoop je na je opleiding als Ambulant begeleider in de jeugdzorg te gaan werken? Dan is deze stage helemaal wat voor jou!

Als stagiair in team jeugd werk je mee in de begeleiding en coaching van kinderen, jongeren en hun ouders. Het team biedt begeleiding aan kinderen en jongeren waarbij een psychiatrische diagnose is gesteld. Bijvoorbeeld: autisme, adhd, hechtingsproblematiek. We bieden ook jeugd- en opvoedhulp aan gezinnen waarbij sprake is van opvoedkundige problematiek. In diverse casussen bieden wij zowel begeleiding als jeugd- en opvoedhulp. 

De ambulant begeleider is verantwoordelijk voor het hele zorgproces: Van intake tot einde begeleiding. 

Samen met het kind en de ouders, stel je een zorgplan op. Daarin neem je de doelen op waaraan gewerkt gaat worden en de wijze waarop. Vervolgens begeleid je bij de uitvoering van dit zorgplan.  

Hierdoor vergroot je de zelfredzaamheid van de cliënt en worden competenties versterkt. Dit doe je o.a. door praktische ondersteuning, psycho-educatie, het aanleren van vaardigheden en het bieden van opvoedondersteuningEddee vindt maatwerk hierin belangrijk.  

Wat bieden wij je?  

  • Een mooie stage in een groeiende organisatie (er zijn daarom volop mogelijkheden bij Eddee voor een baan als je je diploma hebt behaald)
  • Goede stagebegeleiding vinden wij heel belangrijk
  • Een open, betrokken en persoonlijke sfeer 
  • Stagevergoeding op basis van de cao Jeugdzorg.

 Wat breng je mee?  

  • Volg je een relevante Hbo-opleiding (bijvoorbeeld HBO Social Work uitstroomprofiel Jeugdzorg)?  
  • Herken je je in onze kernwaarden? 
  • Voel je je verbonden met onze christelijke identiteit? 

Dan zien we je stageverzoek van harte tegemoet! 

Het stageverzoek indienen:

Is jouw belangstelling gewekt en ben je op zoek naar een mooie, leerzame stageplek binnen de jeugdzorg? Mail dan jouw CV motivatie naar info@eddee.nl. In het onderwerp vermelden: ‘Stage team jeugdzorg’.

We willen je vragen om in je email in te gaan op je verbinding met onze christelijke identiteit. Ook zien we graag praktische informatie over de begin- en einddatum van de stage en om hoeveel dagen per week het gaat.

Door je stageverzoek in te dienen, ben je akkoord gegaan met ons privacy statement zoals vermeld op onze website. 

Het aanvragen van een VOG is onderdeel van de procedure.

Vragen? 

Voor meer informatie over een stage bij team jeugdzorg, kun je contact opnemen met Arianne Gorter, teamcoach jeugdzorg, op nr. 0787850056. Zie ook www.eddee.nl.