Nieuws

10 november 2021

Ouderinitiatieven en Eddee Zorggroep

Samen naar een herkenbaar thuis

Als ouders, familieleden en naaste van iemand met een blijvende zorgvraag komt op een dag de vraag; waar kan hij/zij gaan wonen? Soms kan dat in een instelling of in een zelfstandige woonplek (met ondersteuning). Er zijn ook ouders en naasten die ideeen en mogelijkheden zien om de volgende woonplek af te stemmen op (toekomstige) de woonbehoefte.

Eddee is ooit gestart op vraag van ouders. De vraag was, kunnen jullie helpen om passende zorg te bieden die aansluit bij de belangstelling en interesse van onze zoon. Toen ging het om logeerweekenden (2006) en sindsdien zijn we blijven ontwikkelen op basis van de persoonlijke zorgbehoefte van onze clienten en hun naasten.

De afgelopen 15 jaren proberen we goed te luisteren naar de zorgbehoefte van onze clienten. Maar niet alleen naar de zorgbehoefte, juist ook naar de ondersteuning bij het laten ontwikkelen van talent en het behouden of laten groeien van plezier in het leven. Dat vraagt creativiteit, geduld, kundigheid en samenwerking.

Belangstelling om eens door te praten over een (ouder-)wooninitiatief? Neem dan contact op (078-7850056 / info@eddee.nl) met Els van Eck (directeur) of Nathan Gorter (bestuurder).

Meer weten over enkele ouderiniatieven welke we ondersteunen? Lees dan even verder op deze pagina.