Nieuws

Meewerkend teamleider Eddee SAMEN, Hardinxveld Giessendam, 16 uur

We zijn op zoek naar een enthousiaste, professionele meewerkend teamleider voor Logeerhuis de Ark in Hardinxveld-Giessendam. Als meewerkend teamleider geef je leiding aan het team van logeerbegeleiders. De logeermomenten zijn in het weekend en in de schoolvakanties. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van zorg voor je cliënten en de verdere ontwikkeling daarvan. Logeerhuis de Ark heeft als doel om onze logees een gezellige tijd te geven. Zodat ze graag een volgende keer weer komen.

Logeerbegeleider Eddee Samen, Hardinxveld Giessendam, 4-14 uur

We zijn op zoek naar een enthousiaste, professionele begeleider voor Logeerhuis de Ark in Hardinxveld-Giessendam. Je begeleidt en verzorgt mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking tijdens de logeermomenten in de weekenden en in de schoolvakanties. Logeerhuis de Ark heeft als doel om onze logees een gezellige tijd te geven. Zodat ze graag een volgende keer weer komen. 

Coördinerend Logeerbegeleider Eddee Samen, Hardinxveld Giessendam, 8-12 uur

We zijn op zoek naar een enthousiaste, professionele coördinator voor Logeerhuis de Ark in Hardinxveld-Giessendam. Je begeleidt en verzorgt mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking tijdens de logeermomenten in de weekenden en in de schoolvakanties. Logeerhuis de Ark heeft als doel om onze logees een gezellige tijd te geven. Zodat ze graag een volgende keer weer komen. 

Vacature Ambulante Crisishulp Medewerker, 28 uur

Vacature Ambulante Crisishulp Medewerker (28 uur) Ben jij de ambulant crisishulpverlener die wij zoeken? Vind jij de uitdaging in het creëren van een veilige leefomgeving voor kinderen en jongeren? Kun je goed omgaan met stressvolle situaties en houd jij je hoofd koel? Dan zijn we op zoek naar jou.  

Regiebehandelaar (GZ-psycholoog of Orthopedagoog Generalist)

Als regiebehandelaar binnen Team Jeugd ben je eindverantwoordelijke van de behandelprocessen in de Basis GGz. Samen gaan we voor verdere ontwikkeling van de Basis GGz binnen Team Jeugd. Binnen het team vervul jij een actieve rol in het intakeproces, advisering en uitvoering van de behandeling. Daarnaast geef je werkbegeleiding aan de (andere) behandelaren waarin je behandelaren kritisch bevraagt en inspireert.