Werkwijze aanvragen jobcoaching

Contact
Wanneer u begeleiding zoekt of meer informatie nodig hebt over jobcoaching, neem dan contact op. U kunt via de pagina ‘contact’ een contactformulier invullen, waarna u door ons teruggebeld wordt. U kunt ook telefonisch contact met ons op nemen op telefoonnummer 078 – 78 500 56. Ook wanneer u er niet zeker van bent of Eddee Jobcoaching bij uw hulpvraag past, nodigen we u van harte uit contact met ons op te nemen om samen te zoeken naar mogelijkheden op uw hulpvraag in te gaan.

Aanmelden
Tijdens het eerste contactmoment vindt er een oriënterend gesprek plaats (telefonisch of op ons kantoor). In dit gesprek krijgt u meer informatie over de jobcoaching door Eddee Zorgverlening en kijken we of uw hulpvraag beantwoord kan worden. U wordt voorgelicht over de werkwijze van Eddee Jobcoaching. Tijdens of na dit gesprek kunt u de beslissing nemen of u ondersteuning en begeleiding vanuit Eddee Jobcoaching wenst.

Na de aanmelding
Jobcoaching is bedoeld voor mensen die een structureel functionele beperking hebben: mensen die door ziekte of handicap worden belemmerd in het werk of het volgen van onderwijs. Jobcoaching wordt volledig vergoedt door het UWV. Daarom moet hiervoor een aanvraag worden ingediend bij het UWV. Na uw aanmelding bij Eddee Zorgverlening maken we een basisdossier aan met daarin de relevante informatie zoals een stamblad en relevante rapportage. De aanmelding wordt verwerkt en er wordt met u een plan gemaakt wanneer de begeleiding kan starten. U maakt een afspraak met een beschikbare jobcoach om het aanvraagformulier jobcoaching in te vullen. Dit wordt verstuurd naar het UWV. Na de beslissing van het UWV kan de begeleiding starten, volgens het door het UWV vastgestelde begeleidingsregime. De coaching wordt in principe voor een half jaar aangevraagd en kan telkens met een half jaar worden verlengd.