Eddee Jobcoaching

Ervaart u door uw diagnose of beperking uitdagingen op uw werk? Heeft u moeite met de drukte tijdens de pauze, overwerk, onduidelijkheid van nieuwe taken of de grappen van een collega? Of heeft u last van minder dagelijkse zaken zoals reorganisaties, bezuinigingen, vervelende collega’s, complimenten en conflicten met uw werkgever, veranderingen in uw functie? Dan kan de begeleiding van een jobcoach u verder helpen.

Als u een baan heeft, kan een jobcoach u heel praktisch begeleiden in uw dagelijkse werk. De jobcoach heeft met u en met uw werkgever regelmatig contact. En een jobcoach doet meer dan praten. Als het voor u werkt om nieuwe werkzaamheden een keer samen te doen, draait de jobcoach gewoon een dag op uw werk mee! Op onze persoonlijke, deskundige en flexibele manier ondersteunen wij u zodat u uiteindelijk zo zelfstandig mogelijk kunt werken.

Voor wie is jobcoaching?

Jobcoaching is bedoeld voor mensen die een structureel functionele beperking hebben: mensen die door ziekte of handicap worden belemmerd in het werk. Het is een voorwaarde dat u een baan heeft van minstens 12 uur per week. Hierop zijn enkele uitzonderingen mogelijk.

Wat kost jobcoaching?

Het wordt volledig vergoedt door het UWV. Samen met u dienen we hiervoor een aanvraag in bij het UWV. Als u, bij aanvang van uw baan, een WIA of WAJONG uitkering hebt, ondersteunt de jobcoach uw werkgever ook bij het aanvragen van subsidies.