Nieuws

07 oktober 2021

Gedragsdeskundige, 20-36 uur

Zie jij de competenties en kwaliteiten bij een ander en weet je deze naar boven te halen? Lijkt het je leuk om de kwaliteit en inhoud van onze hulpverlening steeds verder te ontwikkelen? Dan zoeken wij jou! 

Eddee Zorgverlening en Eddee Samen vormen samen Eddee. Vanuit onze christelijke identiteit zetten wij dagelijks onze talenten en kwaliteiten in om de talenten en kwaliteiten bij anderen naar boven te halen. Dat doen we vanuit onze kernwaarden: Persoonlijk, Flexibel, Deskundig, Zelfstandig.  

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Dordrecht.  

Drie teams met elk hun eigen specialisatie vormen samen Eddee Zorgverlening. Binnen het team Volwassenzorg richten wij ons op de begeleiding aan volwassenen. In dat team zijn we op zoek naar een: 

Gedragsdeskundige (fulltime of parttime)

Als gedragsdeskundige bij team volwassenzorg vervul je een veelzijdige rol binnen Eddee. Je bent deskundige op het gebied van hulpvragen van cliënten met een diagnose, adviseur voor ambulant hulpverleners, sparringpartner voor de teamleider en je vervult een coördinerende taak in het zorgproces. 

Je bent het eerste aanspreekpunt voor de beoordeling van zorgvragen die binnenkomen zodat op basis van een goede intake de zorgplannen worden opgesteld door de ambulant hulpverlener. Je kijkt mee in de inhoud en kwaliteit van de zorgplannen. Collega’s kunnen bij jou terrecht om casussen in te brengen. Daarnaast kijk je actief mee in de casuïstiek binnen het team en volg je nauwgezet de actuele ontwikkelingen binnen de ambulante begeleiding aan cliënten met een diagnose. Je levert een belangrijke bijdrage aan de deskundigheidsbevordering van de ambulant hulpverleners.

Vanuit een professionele en onafhankelijke positie neem je een overstijgende visie op zorg in.

Je bent de gedragsdeskundige voor het team volwassenzorg en maakt deel uit van dat team. Het is niet geheel een solofunctie: Naast dat je deel uitmaakt van het team volwassenzorg, maak je ook deel uit van het team gedragsdeskundigen binnen Eddee. 

Wat bieden wij je? 

 • Een mooie baan in een groeiende organisatie 
 • Een open, betrokken, persoonlijke sfeer 
 • Werkdagen: De donderdagen zijn vast, overige dagen in overleg
 • Arbeidsvoorwaarden op basis van de cao Jeugdzorg, inschaling in schaal 11
 • In beginsel bieden we een tijdelijk dienstverband, met zicht op verlenging.
 • Het gaat om een parttime baan in het team volwassenzorg. Fulltime is ook prima mogelijk, dan werk je ook deels voor het team jeugd.

 Wat breng je mee? 

 • Herken je je in onze kernwaarden? 
 • Voel je je verbonden met onze christelijke identiteit? 
 • Beschik je over een afgeronde, relevante universitaire studie (Orthopedagogiek, Psychologie of Pedagogiek)? 
 • Heb je kennis en ervaring binnen de GGZ? 
 • Heb je affiniteit met – en kennis van de doelgroep? 
 • Beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden?

Dan zien we je sollicitatie van harte tegemoet! 

Solliciteren: 

Jouw CV en motivatiebrief ontvangen we graag via info@eddee.nl. In het onderwerp vermelden: ‘Sollicitatie Gedragsdeskundige’. Graag zien we in je sollicitatie terug hoeveel uur je beschikbaar bent. Tevens je verbinding met onze christelijke identiteit. 

Door te solliciteren ben je akkoord gegaan met ons privacy statement zoals vermeld op onze website. 

Het aanvragen van een VOG is onderdeel van de procedure.

Vragen? 

Voor meer informatie betreffende de functie kun je contact opnemen met Annemarie vd Berg, teamleider volwassenzorg, op nr. 0787850056. Zie ook www.eddee.nl. 

 

Wij zoeken graag zelf onze nieuwe collega’s. Daarom stellen we het op prijs niet benaderd te worden door externe bureau’s.