Nieuws

08 augustus 2022

Gedragsdeskundige – Behandelaar (uren in overleg)

Zie jij competenties en kwaliteiten in onze medewerkers? Weet jij deze naar boven te halen en kan je medewerkers stimuleren om zich zorginhoudelijk steeds verder te ontwikkelen? 

Heb je kennis en ervaring binnen jeugdzorg en/of volwassen GGZ? 

Lijkt het je leuk om de kwaliteit van onze hulpverlening verder te borgen en te ontwikkelen? 

Dan kijken we uit naar jouw reactie! 

Drie teams met elk hun eigen specialisatie vormen samen Eddee Zorgverlening. Zowel binnen team Jeugd als team Volwassenen hebben we wegens groei ruimte voor een 

Gedragsdeskundige (WMO/WLZ ) / Orthopedagoog-generalist / Gedragsdeskundige behandelaar jeugd (BasisGGZ & gezinshuizen) 

Uren in overleg, waarbij een combinatie in de teams en taken mogelijk is 

Als gedragsdeskundige / orthopedagoog generalist ben je onderdeel van een team met ambulant gespecialiseerd begeleiders. In deze functie komt een breed scala aan taken aan bod. Je bent eerste aanspreekpunt voor de beoordeling van zorgvragen die binnenkomen. Je kijkt als specialist mee in de casuïstiek, zowel gevraagd als ongevraagd. Je bent iemand die vanuit een professionele en onafhankelijke positie een overstijgende visie op zorg kan innemen. Daarbij heb je inzicht in het organiseren en coördineren van het gehele proces van zorg. Je levert een belangrijke bijdrage aan de deskundigheidsbevordering van medewerkers. Je adviseert bij casuïstiek als de begeleiding niet soepel loopt of als er incidenten zijn.  Je werkt binnen het team samen met de teamleider. 

Als gedragsdeskundige behandelaar werk je vanuit de BasisGGZ aan behandeling van angstproblematiek, emotie-regulatie, psycho-educatie over/omgaan met ASS/ADHD en het werken aan een gezond zelfbeeld.  Binnen Eddee werken we in de behandelingen met name vanuit CGT en ACT. We staan open voor andere visies en methoden. Je neemt deel aan de cliënt overleggen met het behandelteam waarin je jouw kennis kunt delen en kennis op kunt doen van je collega’s.  

Voor de gezinshuizen ben jij verantwoordelijk voor de zorg van de kinderen in de gezinshuizen. Je adviseert gezinshuisouders, volgt de ontwikkeling van de kinderen en je schat in of er extra zorg nodig is en vraagt deze aan indien nodig. Je bent betrokken bij de matching en aanspreekpunt voor jeugdbeschermers/andere hulpverleners. 

Jij: 

 • Herkent jezelf in onze kernwaarden 
 • Voelt je verbonden met de christelijke identiteit van Eddee 
 • Beschikt over een afgeronde, relevante universitaire opleiding  
 • Kunt zelfstandig en met enthousiasme inhoudelijk verantwoording dragen voor een team 
 • Houdt van creatief denken en handelt oplossingsgericht, 
 • Hebt ondernemende ideeën en houdt van een persoonlijke benadering, 
 • Hebt aantoonbare werkervaring, voor Jeugd binnen de jeugdzorg en voor Volwassenen met diverse psychiatrische problematieken 
 • Beschikt over uitstekende communicatieve en schriftelijke vaardigheden 
 • Hebt kennis van relevante behandelprotocollen en therapieën binnen de BasisGGZ; ervaring in uitvoering hiervan is een pré (gedragsdeskundige behandelaar) 
 • Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van hechting en trauma (gedragsdeskundige behandelaar) 

Wij: 

 • Bieden een mooie baan in een groeiende organisatie 
 • Hebben een open, persoonlijke en betrokken sfeer 
 • Zijn een betrokken, enthousiaste en ondernemende organisatie,  
 • Schalen in naar de richtlijn CAO Jeugdzorg  
 • Bieden thuiswerkvergoeding 
 • Hebben goede arbeidsvoorwaarden voor de uitvoering van je werk zoals een laptop, telefoon en eventueel dienstauto 
 • Bieden een tijdelijk dienstverband met zicht op vast. 

Interesse? 

Voor meer informatie betreffende de functie kun je contact opnemen met een van onze teamleiders of gedragsdeskundigen op nr. 078 785 0056.

Word je hier enthousiast van? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar info@eddee.nl. Graag zien we in je sollicitatie terug hoeveel uur je beschikbaar bent, tevens je verbinding met onze christelijke identiteit. En wie weet kunnen we je straks verwelkomen als nieuwe collega! 

 

 

Trefwoorden: 

Ambulant, hulpverlening, christelijk, zorgverlening, psychiatrie, jeugd, volwassenen, autisme 

Wij zoeken graag zelf onze nieuwe collega’s. Daarom stellen we het op prijs niet benaderd te worden door externe bureau’s.