Eddee Zorgverlening en Eddee SAMEN als werkgever

Eddee is een christelijke zorgonderneming en biedt hulp aan een brede groep cliënten. We werken kansgericht en houden van een frisse aanpak. De zorg staat of valt met de juiste medewerkers; daarom voeren we zorgvuldig werving en selectie uit en bieden gerichte coaching en sturing. Onze kernwaarden zijn daarbij leidend.

Vacatures bij Eddee Zorgverlening en Eddee SAMEN

We zijn met regelmaat op zoek naar nieuwe collega’s. We zoeken met regelmaat (gespecialiseerde) begeleiders, jeugdhulpverleners, systeemtherapeuten en basis GGZ professionals.
Ben je geïnteresseerd en herken jij je in onze kernwaarden (zie onder)? Neem dan contact met ons op of verstuur een sollicitatie met het formulier rechts.

Administratief medewerker 20-28 uur

We zijn op zoek naar een enthousiaste administratief medewerker. Je bent verantwoordelijk voor het secretariaat binnen het team bedrijfsbureau en biedt ondersteuning aan de collega’s van het bedrijfsbureau en het managementteam. Je hebt affiniteit met de zorgsector en bent een echte duizendpoot.

Vacature: logeerbegeleider SAMEN 8-12 uur

We zijn op zoek naar een enthousiaste, professionele begeleider voor Logeerhuis de Ark in Hardinxveld-Giessendam. Je begeleidt en verzorgt mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking tijdens de logeermomenten in de weekenden en in de schoolvakanties. Logeerhuis de Ark heeft als doel om onze logees een gezellige tijd te geven. Zodat ze graag een volgende keer weer komen. 

Ambulant gespecialiseerd begeleider, team 18+, 18-32 uur 

Ambulant gespecialiseerd begeleider, team 18+, 18-32 uur 

Als ambulant gespecialiseerd begeleider 18+ coach je jongeren of volwassenen met een psychiatrische diagnose zoals autisme of AD(H)D.   Je stelt samen met de cliënt een zorgplan op. Je zorgt ook samen dat de gestelde doelen behaald worden, waardoor de zelfredzaamheid wordt vergroot en competenties worden versterkt. Dit doe je o.a. door praktische ondersteuning, psycho-educatie en het aanleren van vaardigheden. Je voert de begeleiding uit op het moment en op de plaats waar het nodig is. Dat kan ‘s morgens bij het opstaan zijn in de thuissituatie, maar ook op school of op het werk van een client. We hebben verschillende teams waarin je samenwerkt met begeleiders en betrokkenen. Naast volwassenen kan het zijn dat je incidenteel 18- cliënten begeleidt. 

Gedragsdeskundige team 18+, 16 uur per week 

Vacature gedragsdeskundige team 18+, 16 uur per week

Zie jij competenties en kwaliteiten in onze medewerkers? Weet jij deze naar boven te halen en kan je medewerkers stimuleren om zich zorginhoudelijk steeds verder te ontwikkelen? Heb je kennis en ervaring in zowel autisme als psychiatrie? Lijkt het je leuk om de kwaliteit van onze hulpverlening verder te borgen en te ontwikkelen? Dan kijken we uit naar jouw reactie!

Vacature Ambulante Crisishulpverlener

Vacature Ambulante Spoedhulp Medewerkers 28-36 uur

Zie jij kansen en mogelijkheden in een crisissituatie? Ben je in staat om in een korte periode flexibel en doelgericht te werken? Ben je creatief en kun je improviseren? Dan zoeken wij jou! 

In ons nieuwe crisisteam hebben wij ruimte voor: 

Ambulante Spoedhulp Medewerkers 28-36 uur 

Afstuderen en stage bij Eddee

Wil jij een bijdrage leveren aan het zorgaanbod van Eddee, de kwaliteit van de organisatie of de ontwikkeling van een nieuw project? Een afstudeeropdracht bij Eddee kan een geweldige ervaring zijn in je ontwikkeling als professional. Heb je interesse in de mogelijkheden voor een afstudeeropdracht (HBO of WO) of ben je geïnteresseerd in de stage mogelijkheden binnen Eddee, neem dan contact met ons op.

Onze Kernwaarden

Persoonlijk

We hebben een ontmoeting tussen mensen. Zowel met cliënten als met elkaar. We zijn open, transparant, kwetsbaar. Onze organisatie heeft weinig lagen en kent korte lijntjes. We zijn gemakkelijk in de omgang en stellen ons toegankelijk op. Persoonlijk contact is belangrijk en de omgang tussen collega’s is warm.

Deskundig

Elke medewerker werkt volgens de Eddee methode en professionele standaard. Het belang van de cliënt staat altijd voorop. Hij mag altijd een professionele benadering verwachten. De cliënt blijft ook altijd eigenaar van zijn rol in het proces naar verandering. Wij veroorzaken niet het succes maar faciliteren onze cliënt. We zijn trots op onze cliënt die resultaten behaalt in zijn verandering. We hebben een in de branche gebruikelijke opleiding gevolgd, we hanteren door de branche ontwikkelde methodieken en scholen ons regelmatig bij. We reflecteren op ons handelen in onder andere intervisiemomenten. Onze jeugdhulpverleners zijn SKJ geregistreerd.

Flexibel

We hebben een vijf tot negen mentaliteit; geen negen tot vijf mentaliteit. We komen op moment en plaats waar het nodig is. En als het een keer niet kan, dan zeggen we dat ook. We denken in oplossingen en zoeken de mogelijkheden in het belang van onze cliënt.

Zelfstandig

Onze medewerkers weten wat hen te doen staat. Ze hebben hun zaakjes voor elkaar. Ze vragen niet voor elk wissewasje om hulp. Je kunt op hen rekenen en dingen aan hen toe vertrouwen. Ze wachten niet af wat anderen doen maar nemen zelf beslissingen of ondernemen actie. Ze stellen zelf hun doelen. En lastige situaties pakken ze gewoon aan.

Eigenheid

Onze collega’s weten wie ze zijn en waar ze voor staan. Ieder brengt zijn eigen combinatie van karakter, toekomstvisie, voorkeuren, kwetsbaarheden, kennis en kunde mee. Bij Eddee kun je zijn wie je bent en dit matchen met je werk. De cliënten vormen immers net zo’n grote diversiteit. Samen vormen we het het kleurrijke Eddee landschap.

Onze christelijke identiteit is een aspect van onze eigenheid. De levensbeschouwing van onze medewerkers is christelijk. We werken vanuit de geloofsovertuiging dat ieder persoon uniek, gewenst en waardevol is. Onze organisatie staat klaar voor ieder persoon die zorg nodig heeft!

Ondernemerschap

We zijn een ondernemende organisatie met ondernemende professionals. We zijn altijd in ontwikkeling. We zien en creëren kansen en mogelijkheden en lezen tussen de regels door. We gaan daardoor net een stapje verder. We zoeken iets uit, we bellen even terug, we komen ‘s avonds langs. Ja is het antwoord; wat is de vraag?