Nieuws

08 augustus 2022

Combifunctie Ambulant Begeleider/Begeleider Onderwijs Behandelgroep 24-36 uur

Sta je stevig in je schoenen en haal jij talenten naar boven bij kinderen met diverse gedragsproblematiek? Ben je creatief in het bedenken van nieuwe wegen en manieren om iemand verder te helpen? Dan zoeken wij jou!  

Wie is Eddee? 

Eddee Zorgverlening en Eddee Samen vormen samen Eddee. Vanuit onze christelijke identiteit zetten wij dagelijks onze talenten en kwaliteiten in om de talenten en kwaliteiten bij anderen naar boven te halen. Dat doen we vanuit onze kernwaarden: Persoonlijk, Flexibel, Deskundig, Zelfstandig.   

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Hendrik Ido Ambacht.  Drie teams met elk hun eigen specialisatie vormen samen Eddee Zorgverlening. Daarnaast zijn er verschillende projecten waar we ook hulp bieden. Een van die projecten is op de School met de Bijbel in Bleskensgraaf, hiervoor is deze vacature. 

Welke functie? 

Bij Eddee is het mogelijk om het ambulante werk te combineren met een project. Door te solliciteren op deze vacature solliciteer je op een combi functie van Ambulant begeleider en gespecialiseerd begeleider Onderwijs behandelgroep (vanaf hier OBG). Zie de vacature van Ambulant begeleider (jeugd of volwassenzorg) voor meer informatie over de functie. Inzet van de uren is minimaal 12 uur op de OBG en minimaal 12 uur als ambulant begeleider. De uren op de OBG kunnen maximaal 16 uur zijn en de uren als ambulant begeleider kunnen maximaal 24 uur zijn. De som mag maximaal uitkomen op 36 uur. 

Als Gespecialiseerd Begeleider op de onderwijs behandelgroep (vanaf hier OBG), ben je aanwezig tijdens schooltijden in en buiten de klas. Je observeert en begeleid ongeveer 6 kinderen die in verschillende SBO klassen zitten. Ook ondersteun je de kinderen in de regulering van hun gedrag. Duidelijkheid en structuur bieden aan de kinderen is hierin de basis. De problematiek van de kinderen is divers en kan onder andere bestaan uit Autisme Spectrum Stoornis, hechtingsproblematiek, trauma en laag begaafdheid. Je werkt samen met de leerkracht die verantwoordelijk is voor het didactische stuk van de dag.  

Daarnaast ben je als begeleider (mede)verantwoordelijk voor de groepsbehandeling. Deze vindt dagelijks plaats en duurt ongeveer 30 minuten. Voor de groepsbehandeling zijn meerdere trainingen beschikbaar, denk hierbij aan een bestaande SOVA- en faalangst-training. Jaarlijks worden diverse trainingen doorlopen. In de trainingen leren de kinderen hoe ze hun gedrag en emoties in omgang met elkaar en persoonlijk kunnen reguleren. 

Verder voer je wekelijkse individuele gesprekken met de kinderen op school. Hierin werk je spelenderwijs en methodisch met de kinderen aan persoonlijke doelen. Denk aan zelfvertrouwen, zelfbeeld, faalangst en het leren herkennen van emoties.  

Er wordt gestreefd naar nauw contact tussen ouders/verzorgers en school. Dit houdt in dat er ook thuisbegeleiding aan ouders/verzorgers gegeven kan worden op het gebied van opvoeding wanneer ouders/verzorgers daar behoefte aan hebben.  

Tot slot is er een intensieve samenwerking met een Gedragsdeskundige van Eddee. Deze houdt het overkoepelende overzicht, zet lijnen uit in het behandelaanbod, ondersteunt wanneer je vastloopt en bij de zorgplannen van de kinderen.  

Wat bieden wij je?  

 • Intensieve samenwerking met je collega’s, je staat er niet alleen voor; 
 • Een mooie baan in een groeiende organisatie; 
 • Een open, betrokken, persoonlijke sfeer; 
 • Arbeidsvoorwaarden op basis van de cao Jeugdzorg, inschaling op basis van je opleiding en ervaring in schaal 8 met uitloop tot en met schaal 9  
 • Een tijdelijk dienstverband met zicht op verlenging. 
 • De werktijden zijn op de OBG op donderdag van 8:00 – 16:00 uur en op woensdag en vrijdag van 8:00 – 13:00 uur. Wanneer ouders behoefte hebben aan thuisbegeleiding vindt dit plaats in de avond.  

Wat breng je mee?  

 • Herken je je in onze kernwaarden?  
 • Voel je je verbonden met onze christelijke identiteit?  
 • Beschik je over een afgeronde, relevante Hbo-opleiding (bijvoorbeeld HBO Social Work, MWD, SPH, Psychologie)?  
 • Kun je zelfstandig en met enthousiasme verantwoording dragen voor jouw eigen caseload?  
 • Heb je een SKJ-registratie of de mogelijkheid om je te laten registeren? 
 • Heb je affiniteit met – en kennis van de doelgroep?  
 • Herken je de volgende competenties bij jezelf? Zelfverzekerd, rustige houding, kunnen bieden van duidelijkheid en structuur, consequent, creatief en aansluiten? 

Dan zien we je sollicitatie van harte tegemoet!  

Solliciteren? 

Jouw CV en motivatiebrief ontvangen we graag via info@eddee.nl uiterlijk 28 augustus. In het onderwerp vermelden: ‘Sollicitatie combifunctie gespecialiseerd begeleider OBG’. Graag zien we in je sollicitatie terug hoeveel uur je beschikbaar bent. Tevens je verbinding met onze christelijke identiteit. 

Door te solliciteren ben je akkoord gegaan met ons privacy statement zoals vermeld op onze website.  

Het aanvragen van een VOG is onderdeel van de procedure.

Vragen?  

We staan open voor vragen en om maatwerk toe te passen in de vacature. Wellicht lijkt het je leuk om deze functie met een andere functie te combineren. We gaan graag met je in gesprek. 

Voor meer informatie betreffende de functie kun je contact opnemen met Laura Staat (begeleider OBG) of met een teamleider, op nr. 078–7850056. Zie ook www.eddee.nl.  

Wij zoeken graag zelf onze nieuwe collega’s. Daarom stellen we het op prijs niet benaderd te worden door externe bureau’s.