Nieuws

09 november 2023

Combifunctie Ambulant Begeleider J&O/begeleider jeugdhulp op school 24-36 uur

Sta je stevig in je schoenen en haal jij talenten naar boven bij jongeren met diverse gedragsproblematiek? Ben je creatief in het bedenken van nieuwe wegen en manieren om iemand verder te helpen? Dan zoeken wij jou!  

Wie is Eddee? 

Eddee Zorgverlening en Eddee Samen vormen samen Eddee. Vanuit onze christelijke identiteit zetten wij dagelijks onze talenten en kwaliteiten in om de talenten en kwaliteiten bij anderen naar boven te halen. Dat doen we vanuit onze kernwaarden: Persoonlijk, Flexibel, Deskundig, Zelfstandig.   

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Hendrik Ido Ambacht.  Drie teams met elk hun eigen specialisatie vormen samen Eddee Zorgverlening. Daarnaast zijn er verschillende projecten waar we ook hulp bieden. Een van die projecten is op meerdere scholen, hiervoor is deze vacature: 

Welke functie? 

Bij Eddee is het mogelijk om het ambulante werk te combineren met een project. Door te solliciteren op deze vacature solliciteer je op een combi functie van Ambulant begeleider en gespecialiseerd begeleider Jeugdhulp op School (vanaf hier JHOS). Zie de vacature van Gespecialiseerd Ambulant begeleider Jeugd en Opvoeden voor meer informatie over de functie. Inzet van de uren is minimaal 12 uur op de JHOS en minimaal 12 uur als ambulant begeleider (24 uur). Zowel de uren op de JHOS als de uren als ambulant begeleider kunnen vermeerderd worden tot de som maximaal 36 uur is.  

Als Gespecialiseerd Begeleider JHOS ben je aanwezig tijdens schooltijden als aanspreekpunt en om jongeren (12-18 jaar) individuele begeleiding aan te bieden op hun school. Daarnaast ben je in de pauzes aanwezig om actief contact te leggen met de jongeren en leerkrachten. Hierdoor word je een vast gezicht van de school. Je begeleidt de jongeren maximaal een jaar met hun diverse hulpvragen zodat ze deel kunnen blijven nemen aan het onderwijsprogramma. 

De jongeren hebben een beneden gemiddelde intelligentie. Met daarnaast nog regelmatig een diagnose als autismespectrumstoornis, ADHD of hechtingsproblematiek. Dit vraagt een specialistische aanpak van jou als begeleider, voor de leerlingen sta je bekend als coach.  

Je voert wekelijkse individuele gesprekken met de jongeren. Hierin werk je methodisch met de jongeren aan hun persoonlijke doelen. Denk hierbij aan het vergroten van de sociale emotionele vaardigheden, het geven van psycho-educatie of het versterken van het zelfvertrouwen.   

Verder werk je samen met de leerkrachten, de mentor en ouders. Met hen heb je contact over de voortgang en om bepaalde opdrachten mee te geven waarmee thuis of in de klas geoefend kan worden.  

Tot slot is er een intensieve samenwerking met een Gedragsdeskundige van Eddee. Deze houdt het overkoepelende overzicht en ondersteunt wanneer je vastloopt en in de begeleiding van de jongeren.  

Wat bieden wij je?  

 • Intensieve samenwerking met je collega’s, je staat er niet alleen voor; 
 • Een mooie baan in een groeiende organisatie; 
 • Een open, betrokken, persoonlijke sfeer; 
 • Arbeidsvoorwaarden op basis van de cao Jeugdzorg, inschaling op basis van je opleiding en ervaring in schaal 8 of schaal 9  
 • Een tijdelijk dienstverband met zicht op verlenging. 
 • De werktijden op de JHOS kunnen zijn maandag, dinsdag en donderdag van 8:00 – 16:00 uur en op woensdag en vrijdag van 8:00 – 13:00 uur.  

Wat breng je mee?  

 • Herken je je in onze kernwaarden?  
 • Voel je je verbonden met onze christelijke identiteit?  
 • Beschik je over een afgeronde, relevante Hbo-opleiding (bijvoorbeeld HBO Social Work, MWD, SPH, Psychologie)?  
 • Kun je zelfstandig en met enthousiasme verantwoording dragen voor jouw eigen caseload?  
 • Heb je een SKJ-registratie of de mogelijkheid om je te laten registeren? 
 • Heb je affiniteit met – en kennis van de doelgroep?  
 • Herken je de volgende competenties bij jezelf? Zelfverzekerd, rustige houding, kunnen bieden van duidelijkheid en structuur, consequent, creatief en aansluiten? 

Dan zien we je sollicitatie van harte tegemoet!  

Solliciteren? 

Jouw CV en motivatiebrief ontvangen we graag via info@eddee.nl. In het onderwerp vermelden: ‘Sollicitatie combi functie gespecialiseerd begeleider JHOS’. Graag zien we in je sollicitatie terug hoeveel uur je beschikbaar bent. Tevens je verbinding met onze christelijke identiteit. 

Door te solliciteren ben je akkoord gegaan met ons privacy statement zoals vermeld op onze website.  

Het aanvragen van een VOG is onderdeel van de procedure.

Vragen?  

We staan open voor vragen en om maatwerk toe te passen in de vacature. Wellicht lijkt het je leuk om deze functie met een andere functie te combineren. We gaan graag met je in gesprek 

Voor meer informatie betreffende de functie kun je contact opnemen met Daniël Vrijman (begeleider JHOS) of een teamleider, op nr. 078–7850056. Zie ook www.eddee.nl.  

Wij zoeken graag zelf onze nieuwe collega’s. Daarom stellen we het op prijs niet benaderd te worden door externe bureau’s.