Caren

Caren Zorgt

Voor iedere cliënt wordt een dossier gemaakt. Hierin staan het zorgplan, rapportages en dergelijke. Dit dossier is online in te zien. Via dit dossier is ook te zien wanneer de afspraken gepland staan en kunnen berichten worden gestuurd. Het systeem hiervoor heet Caren Zorgt.

Hoe begin ik met Caren Zorgt?

U krijgt een brief met daarin een code. U gaat naar https://eddee.carenzorgt.nl en klikt daar ‘Nieuw account’ aan. U krijgt vervolgens wat vragen die u beantwoordt. U wordt ook gevraagd om een wachtwoord aan te maken. Als u een account heeft aangemaakt, logt u in. Rechtsboven in het scherm vindt u dan de knop “Code invoeren’. Hier kunt u de code uit de brief invoeren.

Voor het aanzetten van Carenzorgt is een mailadres nodig. U krijgt namelijk een email als er een bericht wordt aangeboden door Eddee.

Voor het inzien van een zorgplan is een 06 nummer nodig. In Profiel moet u uw 06-nummer invoeren en deze via de mail bevestigen. Als deze bevestigd is, zal bij iedere keer als u het zorgplan wilt inzien, er een code verzonden worden naar uw 06-nummer. Deze moet u dan invoeren.

Voor meer uitleg met plaatjes, klik hier. Voor een filmpje over Caren, klik hier.

Lukt het activeren van Carenzorgt niet? Uw begeleider helpt u graag op weg!

Moet ik het zorgplan ‘goedkeuren’?

Het systeem geeft ten onrechte de melding dat het zorgplan nog goedgekeurd moet worden, ook als het zorgplan al actief is en door u ondertekend is. U kunt deze melding dan ook negeren.

Hoe weet ik dat er iets nieuws staat in Caren Zorgt?

U krijgt een melding als een zorgplan gereed staat, als een vragenlijst klaar gezet is en als er een bericht naar u is gestuurd. U krijgt geen melding van rapportages.

Hoe werken berichten via Caren Zorgt?

U kunt berichten sturen naar degenen die u uitgenodigd hebt in Caren Zorgt. U kunt geen berichten sturen naar uw begeleider van Eddee. Eddee heeft deze optie namelijk niet aangezet. Uw begeleider kan u wel een bericht sturen en die kunt u via het systeem ook beantwoorden.

Als u geen code heeft ontvangen of de inloggegevens kwijt bent geraakt

U kunt mailen naar info@eddee.nl; dan sturen we u een nieuwe code op.

Als u niet wilt deelnemen aan Caren

U bent niet verplicht om deel te nemen aan Caren. Caren wordt pas geactiveerd als u een account aanmaakt op de site https://eddee.carenzorgt.nl. Dus als u geen deel wilt nemen, maak dan geen account aan.

Voor overige vragen

Klik hier voor de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij of komt u er niet uit? Neem gerust contact op met uw begeleider of met het secretariaat van Eddee!