Nieuws

09 november 2023

Begeleider (jong) Volwassenen Tadaimah 7 uur

Waar ga je werken? 

TaDaiMah is een ouderinitiatief in Sliedrecht dat, in samenwerking met Tablis, een aantal appartementen heeft gerealiseerd voor (jong) volwassenen met een stoornis in het autistisch spectrum en met een gemiddelde intelligentie. Tadaimah is sinds 2023 ondergebracht bij Eddee Zorggroep. De jongvolwassenen zijn begin 2014 (zo zelfstandig mogelijk) gaan wonen in een kleinschalige woonvorm, daarbij krijgen ze hulp en begeleiding waar nodig. De begeleiding wordt aangestuurd door 2 orthopedagogen/GZ-psychologen. Je ontvangt leiding van de meewerkend Team Coördinator 

Wat ga je doen? 

Als begeleider in de uitvoering draai je mee in kookdiensten, activiteiten en persoonlijke begeleiding. Deze activiteiten zijn erop gericht om de jongvolwassen te ondersteunen in alledaagse zaken en uitdagingen. De kookdienst is één keer per week van 17:00-20:30 uur. Verder zijn de werktijden in overleg. 

Wat bieden wij je? 

  • Een mooie baan in een warm team 
  • Arbeidsvoorwaarden o.b.v. cao-GGZ 
  • Inschaling op basis van opleiding en ervaring in schaal 35 
  • Een tijdelijk dienstverband met zicht op verlenging bij wederzijdse tevredenheid 
  • Aandacht voor scholing en ontwikkeling 

Wat breng je mee? 

  • Beschikking over een relevante afgeronde mbo-niveau 3-4-opleiding 
  • Kennis en ervaring binnen de zorg 
  • Flexibele inzetbaarheid 

Solliciteren 

Jouw CV en motivatiebrief ontvangen we graag via info@eddee.nl. In het onderwerp vermelden: ‘Sollicitatie begeleider TDM’. 

Door te solliciteren ben je akkoord gegaan met ons privacy statement zoals vermeld op onze website.  

Het aanvragen van een VOG is onderdeel van de procedure. 

Vragen?  

Voor meer informatie betreffende de functie kun je contact opnemen met Els van Eck, via 06-43448756 of mail naar els@eddee.nl. 

Zie ook www.eddee.nl 

Wij zoeken graag zelf onze nieuwe collega’s. Daarom stellen we het op prijs niet benaderd te worden door externe bureaus.