Nieuws

18 januari 2022

Ambulant gespecialiseerd begeleider, Midden Holland, 18-32 uur

Zie jij de competenties en kwaliteiten bij een ander en weet je deze naar boven te halen? Ben je creatief in het bedenken van nieuwe wegen en manieren om iemand verder te helpen? Kun je tussen de regels door lezen en heb je geen negen tot vijf mentaliteit? Dan zoeken wij jou! 

Drie teams met elk hun eigen specialisatie vormen samen Eddee Zorgverlening. Binnen het team Midden Holland richten wij ons op de begeleiding aan kinderen, jongeren en volwassenen. In dit team zijn we op zoek naar een: 

Ambulant begeleider, 18-32 uur 

Als ambulant (gespecialiseerd) begeleider binnen team Midden-Holland coach je kinderen, jongeren en volwassenen. Het team biedt begeleiding aan kinderen, jongeren en volwassenen waarbij een psychiatrische diagnose is gesteld, zoals autisme, adhd, hechtingsproblematiek. We bieden ook jeugd- en opvoedhulp aan gezinnen waarbij sprake is van opvoedkundige problematiek.  

Je bent vanuit je rol als ambulant begeleider verantwoordelijk voor het hele zorgproces: Van intake tot einde begeleiding. 

Samen met de client stel je een zorgplan op. Daarin neem je de doelen op waaraan gewerkt gaat worden en de wijze waarop. Vervolgens begeleid je bij de uitvoering van dit zorgplan. 

Hierdoor vergroot je de zelfredzaamheid van de cliënt en worden competenties versterkt. Dit doe je o.a. door praktische ondersteuning, psycho-educatie, het aanleren van vaardigheden en het bieden van opvoedondersteuning. Eddee vindt maatwerk hierin belangrijk. 

Je voert de begeleiding uit op het moment en op de plaats waar het nodig is. Dat kan ‘s morgens bij het opstaan zijn in de thuissituatie of op de school van een client. 

Je werkt indien nodig samen met andere hulpverleners, school/werk en het netwerk van de cliënt. 

Ons kantoor is gevestigd in Hendrik Ido Ambacht. De begeleiding zal worden ingezet in de regio Midden-Holland (Gouda, Bodegraven-Reeuwijk, Krimpenerwaard, Waddinxveen, Zuidplas). 

Wat bieden wij je? 

 • Een mooie baan in een groeiende organisatie 
 • Een open, betrokken, persoonlijke sfeer 
 • Arbeidsvoorwaarden op basis van de cao Jeugdzorg, inschaling op basis van je opleiding en ervaring in schaal 8 met uitloop tot en met schaal 9  
 • Een tijdelijk dienstverband met zicht op verlenging. 
 • Goede arbeidsvoorwaarden voor de uitvoering van je werk zoals een laptop, telefoon en dienstauto 
 • Thuiswerkvergoeding 

Wat breng je mee? 

 • Herken je je in onze kernwaarden? 
 • Voel je je verbonden met onze christelijke identiteit? 
 • Beschik je over een afgeronde, relevante Hbo-opleiding (bijvoorbeeld HBO Social Work, MWD, SPH, Psychologie)? 
 • Heb je een SKJ-registratie of de mogelijkheid om je te kunnen laten registeren? 
 • Heb je kennis en ervaring binnen de Jeugdzorg / GGZ? 
 • Kun je zelfstandig en met enthousiasme verantwoording dragen voor jouw eigen caseload? 
 • Ben je flexibel beschikbaar (2 avonden per week en af en toe op zaterdag)? 
 • Heb je een rijbewijs? 

Dan zien we je sollicitatie van harte tegemoet! 

Solliciteren

Jouw CV en motivatiebrief ontvangen we graag via info@eddee.nl. In het onderwerp vermelden: ‘Sollicitatie Ambulant begeleider team Midden Holland’. Graag zien we in je sollicitatie terug hoeveel uur je beschikbaar bent. Tevens je verbinding met onze christelijke identiteit. 

Door te solliciteren ben je akkoord gegaan met ons privacy statement zoals vermeld op onze website. 

Het aanvragen van een VOG is onderdeel van de procedure. 

Vragen? 

Voor meer informatie betreffende de functie kun je contact opnemen met Carolien Vogelaar, teamleider Midden-Holland, op nr. 078-7850056. Zie ook www.eddee.nl. 

Wij zoeken graag zelf onze nieuwe collega’s. Daarom stellen we het op prijs niet benaderd te worden door externe bureau’s.