Nieuws

08 augustus 2022

Ambulant begeleider GGZ, team volwassenzorg, 18-36 uur 

Zie jij de competenties en kwaliteiten bij een ander en weet je deze naar boven te halen? Ben je creatief in het bedenken van nieuwe wegen en manieren om iemand verder te helpen? Dan zoeken wij jou! 

Eddee Zorgverlening en Eddee Samen vormen samen Eddee. Vanuit onze christelijke identiteit zetten wij dagelijks onze talenten en kwaliteiten in om de talenten en kwaliteiten bij anderen naar boven te halen. Dat doen we vanuit onze kernwaarden: Persoonlijk, Flexibel, Deskundig, Zelfstandig.  

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Hendrik Ido Ambacht.  

Drie teams met elk hun eigen specialisatie vormen samen Eddee Zorgverlening. Binnen het team Volwassenzorg richten wij ons op de begeleiding aan volwassenen. In dat team zijn we op zoek naar een: 

Ambulant begeleider GGZ, 18-36 uur 

 

Als ambulant (gespecialiseerd) begeleider GGZ team volwassenzorg, coach je volwassenen binnen de GGZ.  Het team biedt onder andere begeleiding aan mensen met een diagnose.  

Je stelt samen met de cliënt een zorgplan op en je zorgt er ook samen voor dat de gestelde doelen behaald worden. Hierdoor vergroot je de zelfredzaamheid van de cliënt en worden competenties versterkt. Je helpt cliënten om de regie van hun leven (weer) op te pakken en weet hoe je hen in hun kracht kunt zetten.  Dit doe je o.a. door praktische ondersteuning, psycho-educatie en het aanleren van vaardigheden. Eddee vindt maatwerk hierin belangrijk. 

Je voert de begeleiding uit op het moment en op de plaats waar het nodig is. Dat kan ‘s morgens bij het opstaan zijn in de thuissituatie of op het werk van een client. Je bent telefonisch bereikbaar op vaste tijden wanneer dit passend is bij de zorg die we aan de cliënt leveren.  

Wat bieden wij je? 

 • Een mooie baan in een groeiende organisatie 
 • Een open, betrokken, persoonlijke sfeer 
 • Arbeidsvoorwaarden op basis van de cao Jeugdzorg, inschaling op basis van je opleiding en ervaring in schaal 8 met uitloop tot en met schaal 9 
 • Een tijdelijk dienstverband met zicht op verlenging.  

 Wat breng je mee? 

 • Herken je je in onze kernwaarden? 
 • Voel je je verbonden met onze christelijke identiteit? 
 • Beschik je over een afgeronde, relevante Hbo-opleiding (bijvoorbeeld HBO Social Work, MWD, SPH, Psychologie)? 
 • Heb je kennis en ervaring binnen de GGZ? 
 • Kun je zelfstandig en met enthousiasme verantwoording dragen voor jouw eigen caseload? 
 • Heb je affiniteit met – en kennis van de doelgroep? 
 • Ben je flexibel beschikbaar (2 avonden per week en af en toe op zaterdag)? 
 • Heb je een rijbewijs? 

Dan zien we je sollicitatie van harte tegemoet! 

Solliciteren: 

Jouw CV en motivatiebrief ontvangen we graag via info@eddee.nl. In het onderwerp vermelden: ‘Sollicitatie Ambulant begeleider team volwassenzorg’. Graag zien we in je solliciatie terug hoeveel uur je beschikbaar bent. Tevens je verbinding met onze christelijke identiteit.

Door te solliciteren ben je akkoord gegaan met ons privacy statement zoals vermeld op onze website. 

Het aanvragen van een VOG is onderdeel van de procedure.

Vragen? 

Voor meer informatie betreffende de functie kun je contact opnemen met Annemarie vd Berg, teamleider, op nr. 0787850056. Zie ook www.eddee.nl. 

Wij zoeken graag zelf onze nieuwe collega’s. Daarom stellen we het op prijs niet benaderd te worden door externe bureau’s.