Nieuws

12 september 2023

(Gespecialiseerd) Ambulant begeleider GGZ volwassenzorg, 24-36 uur 

Zie jij de competenties en kwaliteiten bij een ander en weet je deze naar boven te halen? 

Ben je creatief in het bedenken van nieuwe wegen en manieren om iemand verder te helpen? 

Dan zoeken wij jou! 

Vanuit onze christelijke identiteit zetten wij dagelijks onze talenten en kwaliteiten in om de talenten en kwaliteiten bij anderen naar boven te halen. 

Drie teams met elk hun eigen specialisatie vormen samen Eddee Zorgverlening. Binnen het team Volwassenzorg richten wij ons op de begeleiding aan volwassenen. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Hendrik Ido Ambacht. 

Hoe ziet je werk eruit? 

Je begeleidt volwassenen bij hun individuele hulpvraag in de thuissituatie. De problematiek van cliënten is divers. Het team biedt begeleiding aan mensen met een diagnose zoals autisme of AD(H)D. 

Je stelt samen met de cliënt een zorgplan op en je zorgt er samen voor dat de gestelde doelen behaald worden. Hierdoor vergroot je de zelfredzaamheid van de cliënt en worden competenties versterkt. Je helpt cliënten om de regie van hun leven (weer) op te pakken en weet hoe je hen in hun kracht kunt zetten.  Dit doe je o.a. door praktische ondersteuning, psycho-educatie en het aanleren van vaardigheden. Samen met de client zoek je naar een aanpak die het beste aansluit bij de client. 

Je voert de begeleiding uit op de plaats waar het nodig is, dit kan ook digitaal zijn, en op het moment dat het nodig is, bijvoorbeeld ‘s morgens bij het opstaan of op het werk van de client. Je bent telefonisch bereikbaar op vaste tijden wanneer dit passend is bij de zorg die we aan de cliënt leveren. 

Wat bieden wij je? 

 • Een open en persoonlijke werksfeer in een jong en enthousiast team 
 • Een zelfstandige en uitdagende baan in een groeiende organisatie 
 • Individuele werkbegeleiding en intervisie met collega’s 
 • Een auto van de zaak, mobiele telefoon en laptop om je werk zo goed mogelijk uit te kunnen voeren 
 • Arbeidsvoorwaarden op basis van de cao Jeugdzorg. 
 • Inschaling op basis van je opleiding en ervaring volgens cao jeugdzorg.  

 Wat verwachten we van jou? 

 • Dat je je persoonlijk verbonden voelt met de christelijke identiteit van onze organisatie; 
 • Herkenning bij de kernwaarden: Persoonlijk, Flexibel, Deskundig, Zelfstandig; 
 • Afgeronde, relevante hbo-opleiding (bijvoorbeeld HBO Social Work, MWD, SPH, Psychologie); Affiniteit, kennis en ervaring binnen de GGZ; 
 • Lef om verantwoordelijkheid te nemen en enthousiast zelfstandig te werken vanuit jouw eigen caseload; 
 • beschikbaarheid in avonduren (1-2 avonden per week); 
 • In het bezit van rijbewijs. 

Klinkt dit als de volgende stap in jouw carrière? Aarzel niet en solliciteer. 

Heb jij een relevante mbo 4 opleiding (zoals sociaal werker, persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen), heb je ruime werkervaring en/of sta je open voor het volgen van een hbo opleiding? Dan nodigen wij jou uit om ook te solliciteren! 

Solliciteren: 

Stuur uiterlijk 14 mei 2023 je CV en motivatiebrief naar info@eddee.nl met als onderwerp: ‘Sollicitatie Ambulant begeleider GGZ volwassenzorg’. Graag zien we in je sollicitatie terug hoeveel uur je beschikbaar bent. Tevens je persoonlijke verbinding met onze christelijke identiteit. 

Door te solliciteren ben je akkoord gegaan met ons privacy statement zoals vermeld op onze website. 

Het aanvragen van een VOG is onderdeel van de procedure. 

Vragen? 

Voor meer informatie betreffende de functie kun je contact opnemen met de teamleider van team volwassenzorg: Corlinde Domenie op 06-42391322 of 078-7850056. Zie ook www.eddee.nl. 

Wij zoeken graag zelf onze nieuwe collega’s. Daarom stellen we het op prijs niet benaderd te worden door externe bureau’s.