Nieuws

10 februari 2023

Stage: Ambulant begeleider GGZ, team volwassenzorg 

Eddee Zorgverlening en Eddee Samen vormen samen Eddee. Vanuit onze christelijke identiteit zetten wij dagelijks onze talenten en kwaliteiten in om de talenten en kwaliteiten bij anderen naar boven te halen. Dat doen we vanuit onze kernwaarden: Persoonlijk, Flexibel, Deskundig, Zelfstandig.  

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Hendrik Ido Ambacht.  

Drie teams met elk hun eigen specialisatie vormen samen Eddee Zorgverlening. Binnen het team volwassenzorg richten wij ons op de begeleiding aan volwassenen. In dat team zijn we vanaf het nieuwe schooljaar op zoek naar een: 

Stagiair ambulante hulpverlening

Volg jij een sociale HBO-opleiding en hoop je na je opleiding als Ambulant begeleider GGZ te gaan werken? Dan is deze stage helemaal wat voor jou! Het gaat om een 3e of 4e jaars stage voor minimaal 3 dagen per week voor een schooljaar of een half schooljaar.

Als ambulant (gespecialiseerd) begeleider GGZ team volwassenzorg leer je volwassenen te coachen binnen de GGZ. Het team biedt begeleiding aan mensen met een diagnose.  

De werkzaamheden van een ambulant begeleider GGZ zijn onder andere: Je stelt samen met de cliënt een zorgplan op en je zorgt er ook samen voor dat de gestelde doelen behaald worden. Hierdoor vergroot je de zelfredzaamheid van de cliënt en worden competenties versterkt. Je helpt cliënten om de regie van hun leven (weer) op te pakken en weet hoe je hen in hun kracht kunt zetten.  Dit doe je o.a. door praktische ondersteuning, psycho-educatie en het aanleren van vaardigheden. Eddee vindt maatwerk hierin belangrijk. 

Wat bieden wij je? 

  • Een mooie stage in een groeiende organisatie (er zijn daarom volop mogelijkheden bij Eddee voor een baan als je je diploma hebt behaald)
  • Goede stagebegeleiding vinden wij heel belangrijk
  • Een open, betrokken en persoonlijke sfeer 
  • Stagevergoeding op basis van de cao Jeugdzorg.

 Wat breng je mee? 

  • Volg je een relevante Hbo-opleiding (bijvoorbeeld HBO Social Work of Psychologie)?  
  • Ben je op zoek naar een 3e of 4e jaars stage voor minimaal 3 dagen per week?
  • Herken je je in onze kernwaarden? 
  • Voel je je verbonden met onze christelijke identiteit? 

Dan zien we je stageverzoek van harte tegemoet! 

Het stageverzoek indienen:

Is jouw belangstelling gewekt en ben je op zoek naar een mooie, leerzame stageplek binnen het werkveld GGZ? Mail dan jouw CV motivatie naar info@eddee.nl. In het onderwerp vermelden: ‘Stage team volwassenzorg’.

We willen je vragen om in je email in te gaan op je verbinding met onze christelijke identiteit. Ook zien we graag praktische informatie over de begin- en einddatum van de stage en om hoeveel dagen per week het gaat.

Door je stageverzoek in te dienen, ben je akkoord gegaan met ons privacy statement zoals vermeld op onze website. 

Het aanvragen van een VOG is onderdeel van de procedure.

Vragen? 

Voor meer informatie over een stage bij team volwassenzorg, kun je contact opnemen met Corlinde Domenie, op nr. 0787850056.