Nieuws

16 maart 2021

Ambulant begeleider, Midden Holland (circa 24-28 uur)

Zie jij de competenties en kwaliteiten bij een ander en weet je deze naar boven te halen? Ben je creatief in het bedenken van nieuwe wegen en manieren om iemand verder te helpen? Dan zoeken wij jou!  

Eddee Zorgverlening en Eddee Samen vormen samen Eddee. Vanuit onze christelijke identiteit zetten wij dagelijks onze talenten en kwaliteiten in om de talenten en kwaliteiten bij anderen naar boven te halen. Dat doen we vanuit onze kernwaarden: Persoonlijk, Flexibel, Deskundig, Zelfstandig.   

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Dordrecht. Momenteel zijn we ons aan het oriënteren voor een nevenlocatie in de regio Midden Holland. 

Drie teams met elk hun eigen specialisatie vormen samen Eddee Zorgverlening. Binnen het team Midden Holland richten wij ons op de begeleiding aan kinderen / jongeren en hun ouders en ook op volwassenen. In dat team zijn we op zoek naar een:  

Ambulant begeleider

 Als ambulant (gespecialiseerd) begeleider, coach je kinderen / jongeren en hun ouders. Het team biedt begeleiding aan kinderen en jongeren waarbij een diagnose is gesteld. Bijvoorbeeld: autisme, adhd, hechtingsproblematiek. We bieden ook jeugd- en opvoedhulp aan gezinnen waarbij sprake is van opvoedkundige problematiek. Dat kan bijvoorbeeld zijn nadat de ambulante spoedhulp de situatie heeft gestabiliseerd. 

Naast de begeleiding aan jeugd, bieden we ook begeleiding aan volwassenen waarbij een diagnose is gesteld.

Je bent vanuit je rol als gespecialiseerd ambulant begeleider verantwoordelijk voor het hele zorgproces: Van intake tot einde begeleiding. 

Samen met de cliënt, stel je een zorgplan op. Daarin neem je de doelen op waaraan gewerkt gaat worden en de wijze waarop. Vervolgens begeleid je bij de uitvoering van dit zorgplan.  

Hierdoor vergroot je de zelfredzaamheid van de cliënt en worden competenties versterkt. Dit doe je o.a. door praktische ondersteuning, psycho-educatie, het aanleren van vaardigheden en het bieden van opvoedondersteuningEddee vindt maatwerk hierin belangrijk.  

Je voert de begeleiding uit op het moment en op de plaats waar het nodig is. Dat kan ‘s morgens bij het opstaan zijn in de thuissituatie of op de school / het werk van een client.  

Je werkt indien nodig samen met andere hulpverleners, onderwijs en het netwerk van de cliënt.  

Wat bieden wij je?  

 • Een mooie baan in een groeiende organisatie  
 • Een open, betrokken, persoonlijke sfeer  
 • Arbeidsvoorwaarden op basis van de cao Jeugdzorg, inschaling op basis van je opleiding en ervaring in schaal 8 met uitloop tot en met schaal 9  
 • We beginnen met een tijdelijk dienstverband waarbij er zicht is op verlenging, omdat het onze intentie is om met elkaar een samenwerking aan te gaan voor de lange termijn.

 Wat breng je mee?  

 • Herken je je in onze kernwaarden?  
 • Voel je je verbonden met onze christelijke identiteit?  
 • Beschik je over een afgeronde, relevante Hbo-opleiding (bijvoorbeeld Hbo Social Work, MWD, SPH, Psychologie, Pedagogiek)?  
 • Heb je een SKJ-registratie of de mogelijkheid om je te kunnen laten registeren? 
 • Heb je kennis en ervaring binnen de Jeugdzorg / GGZ? 
 • Kun je zelfstandig en met enthousiasme verantwoording dragen voor jouw eigen caseload?  
 • Ben je flexibel beschikbaar (2 avonden per week en af en toe op zaterdag)?  
 • Heb je een rijbewijs?  
 • Woon je in de regio Midden Holland?

Dan zien we je sollicitatie van harte tegemoet!  

Solliciteren:  

Jouw CV en motivatiebrief ontvangen we graag via info@eddee.nl. In het onderwerp vermelden: ‘Sollicitatie Ambulant begeleider team ASH/MH’. Graag zien we in je sollicitatie terug hoeveel uur je beschikbaar bent. Tevens je verbinding met onze christelijke identiteit.  

Door te solliciteren ben je akkoord gegaan met ons privacy-statement zoals vermeld op onze website.  Het aanvragen van een VOG is onderdeel van de procedure. 

Vragen?  

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Carolien Vogelaar, teamleider ASH/MH, telefoonnummer: 078-7850056. Zie ook www.eddee.nl 

Wij zoeken graag zelf onze nieuwe collega’s. Daarom stellen we het op prijs niet benaderd te worden door externe bureau’s.