Nieuws

26 februari 2021

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige, 18–24 uur

Zie jij de competenties en kwaliteiten bij een ander en weet je deze naar boven te halen? Ben je creatief in het bedenken van nieuwe wegen en manieren om iemand verder te helpen? Dan zoeken wij jou! 

Eddee Zorgverlening en Eddee Samen vormen samen Eddee. Vanuit onze christelijke identiteit zetten wij dagelijks onze talenten en kwaliteiten in om de talenten en kwaliteiten bij anderen naar boven te halen. Dat doen we vanuit onze kernwaarden: Persoonlijk, Flexibel, Deskundig, Zelfstandig.  

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Dordrecht.  

Drie teams met elk hun eigen specialisatie vormen samen Eddee Zorgverlening. Binnen het team volwassenzorg richten wij ons op de begeleiding aan volwassenen. In dat team zijn we op zoek naar een: 

 

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (18 – 24 uur)

 

Als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV) ben je gericht op het ondersteunen van cliënten met een psychiatrische stoornis in complexe zorgsituaties.  Je stelt samen met de cliënt een zorgplan op en je zorgt er ook samen voor dat de gestelde doelen behaald worden, in samenwerking met de ambulant begeleiders.  

Je helpt cliënten om de regie van hun leven (weer) op te pakken en je weet hoe je hen in hun kracht kunt zetten. Je speelt een adviserende, ondersteunende en coördinerende rol in het team. Dit vanuit jouw specialisme over psychiatrie 

Verder voer je intakegesprekken en fungeer je als eerste aanspreekpunt voor cliënten en zorgverleners bij vragen. 

Je voert je werkzaamheden uit op het moment en op de plaats waar het nodig is. Je bent telefonisch bereikbaar op vaste tijden wanneer dit passend is bij de zorg die we aan de cliënt leveren.  

In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het bewaken van het gehele proces rondom de begeleiding van onze cliënten; indien nodig is er overleg met de gedragsdeskundige binnen ons team.  

De sociaal psychiatrisch verpleegkundige die we zoeken is een meerwaarde voor ons team, omdat hij/zij ruime kennis en ervaring heeft met psychiatrie, en overstijgend en coördinerend kan werken binnen het team. Je vindt het leuk om out-of-the-box te denken en staat open voor de ideeën van anderen. 

Het gaat om een parttime baan voor circa 18 – 24 uur per week, waarbij een uitbreiding van deze uren tot een fulltime contract ook mogelijk is door de combinatie met de vacature Ambulant begeleider GGZ.  

Wat bieden wij je? 

 • Een mooie, uitdagende, veelzijdige baan die volop in ontwikkeling is 
 • Een groeiende, betrokken organisatie   
 • Een open, persoonlijke sfeer 
 • Arbeidsvoorwaarden op basis van de cao Jeugdzorg, inschaling in schaal 9 of 10 op basis van je opleiding en ervaring 
 • Een tijdelijk dienstverband met zicht op vast 
 • Parttime en fulltime werken is beiden mogelijk 

 Wat breng je mee? 

 • Herken je je in onze kernwaarden? 
 • Ben je christen en voel je je verbonden met onze christelijke visie? 
 • Beschik je over een afgeronde opleiding Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV) en een geldige BIG registratie? 
 • Neem je ruime kennis en ervaring binnen de GGZ mee waardoor je verschil kunt maken in ons team? 
 • Ben je proactief en werk je graag zowel zelfstandig als in teamverband? 
 • Ben je flexibel beschikbaar; tenminste 3 dagen per week en soms ook op zaterdag? 
 • Heb je een rijbewijs? 

Dan zien we je sollicitatie van harte tegemoet! 

Solliciteren: 

Jouw CV en motivatiebrief ontvangen we graag via info@eddee.nlVermeld als onderwerp: ‘Sollicitatie SPV team volwassenzorg.  

Graag zien we in je sollicitatie terug hoeveel uur je beschikbaar bent. Tevens je verbinding met onze christelijke identiteit. 

Het aanvragen van een VOG is onderdeel van de procedure. Door te solliciteren ben je akkoord gegaan met ons privacy statement zoals vermeld op onze website. 

Vragen? 

Voor meer informatie betreffende de functie kun je contact opnemen met Annemarie van den Berg, teamleider volwassenzorg, op nr. 078-7850056. Zie ook www.eddee.nl 

Wij zoeken graag zelf onze nieuwe collega’s. Daarom stellen we het op prijs niet benaderd te worden door externe bureau‘s.